09/11/2010

Romania isi prezinta, la expozitia World Travel Market de la Londra, brandul national de turism

Actiunea se deruleaza in standul Romaniei amenajat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la aceasta expozitie si face parte din seria de lansari a brandului pe pietele tinta de turism, cu scopul de a promova atat Romania ca destinatie turistica, cat si identitatea vizuala a turismului romanesc.

Natura intacta, autenticitate si cultura unica - acesta este mesajul pe care grafica brandului de turism al Romaniei l-a transmis publicului englez prezent la manifestare. Participantilor le-au fost oferite, din partea expozantilor din standul Romaniei, produse traditionale romanesti, iar in cadrul unui concurs de tip tombola, un vizitator a castigat o excursie in Apuseni, avand, astfel, ocazia sa descopere la fata locului una dintre destinatiile turistice romanesti de referinta.

Standul Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume adresat specialistilor este amenajat in spatiul central al expozitiei, pe o suprafata de 255 mp, si gazduieste 29 de reprezentanti ai industriei romanesti de turism - de la hotelieri si agentii, la transportatori sau asociatii din domeniu.

Prezenta Romaniei la astfel de manifestari reprezinta o oportunitate de a promova imaginea turismului romanesc pe plan extern si de a informa piata internationala de turism cu privire la oferta romaneasca de turism, la destinatiile si produsele turistice nationale cele mai reprezentative.

Expozitia WTM 2010, aflata la cea de-a 31-a editie, se deruleaza in perioada 8-11 noiembrie. Editia de anul trecut a reunit peste 5.000 de expozanti si co-expozanti din 187 de tari si regiuni, fiind vizitata de peste 24.000 de vizitatori si 2.800 reprezentanti ai presei.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Calendarul evenimentelor din turismul romanesc
LumeaTurismului.ro iti prezinta cele mai importante evenimente turistice ale anului: conferinte, targuri, expozitii, tabere, excursii, sarbatori tematice, gale de premiere.

Mai multe detalii...