16/11/2010

Noi proiecte de investitii in municipiul Calarasi

Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, a fost prezenta astazi, 16 noiembrie 2010, in municipiul Calarasi, pentru a vizita obiective de investitii din municipiu, finantate prin programele gestionate de MDRT.

Sala polivalenta, a carei constructie a inceput in 2006, este prima de acest fel din Calarasi si va putea fi folosita atat pentru practicarea unui numar mare de discipline sportive in cadrul unor competitii sau sedinte de pregatire si antrenament, cat si pentru desfasurarea unor game variate de manifestari artistice. Capacitatea salii este de 1.500 de locuri, iar in cazul competitiilor de box, prin suplimentare cu scaune mobile, se poate ajunge la un numar de 2.500 de locuri. De asemenea, exista 4 vestiare pentru sportivi (dotate cu grupuri sanitare), vestiare pentru arbitri si antrenori, cabinet medical, sala de forta, spatii de recuperare si anexe administrative. Totodata, in zona tribunei au fost prevazute spatii speciale dedicate invitatilor oficiali, presei si reporterilor sportivi.v

In cadrul vizitei in Calarasi, ministrul Elena Udrea s-a deplasat si pe strada Cornisei, unde recent au fost receptionate un numar de 45 de apartamente pentru tineri in 3 blocuri ANL. Pentru construirea de locuinte pentru tineri, judetul Calarasi are in curs de promovare un proiect care cuprinde un numar de 214 apartamente in localitatile: Calarasi, Frumusani, Lehliu Gara si Oltenita.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Calendarul evenimentelor din turismul romanesc
LumeaTurismului.ro iti prezinta cele mai importante evenimente turistice ale anului: conferinte, targuri, expozitii, tabere, excursii, sarbatori tematice, gale de premiere.

Mai multe detalii...