Oxygen Servicii
Ozygen Servicii este un reper al excelentei in domeniul evenimentelor (conferinte, seminarii, workshopuri), care ofera o acoperire globala a tuturor sectoarelor importante de afaceri: financiar-bancare, piete de capital, sanatate, tehnologia informatiei, asigurari etc.
Calendar Evenimente
Calendarevenimente.ro este sursa ta de informare cu privire la toate evenimentele importante care au loc in Romania. Aici este locul in care afli cand si unde se organizeaza evenimente care te intereseaza. Tot de aici poti sa cumperi bilete la evenimentele la care vrei sa participi.
Editura Nemira
Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania si si-a pastrat celebritatea in industria cartii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicati si, nu in ultimul rand, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare.
TravelJob.ro
TravelJob.ro este singurul portal de locuri de munca, dedicat profesionistilor din industria turismului - agentii de turism, tur operatori, call center, rezervari.
Calendarul evenimentelor din turismul romanesc
LumeaTurismului.ro iti prezinta cele mai importante evenimente turistice ale anului: conferinte, targuri, expozitii, tabere, excursii, sarbatori tematice, gale de premiere.

Mai multe detalii...